بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی
نوشته شده در شنبه 4 ارديبهشت 1400
بازدید : 143
نویسنده : محمد نریمانی

اگر در حال خواندن این مقاله هستید، قطعا هدفتان کسب درآمد اینترنتی است و به دنبال سایت های کسب درآمد اینترنتی هستید، سایت هایی که می توانید با استفاده از آنها و بستری که فراهم آورده اند، درآمد اینترنتی داشته باشید.

هرچند که معتقدم درآمد اینترنتی لزوما به استفاده از یک سایت وابسته نیست و روش های زیادی برای کسب درامد اینترنتی وجود دارند، اما یکی از این روش ها استفاده از بستر کسب درآمدی است که سایت های مختلف ایجاد کرده اند.

به همین دلیل در این مطلب به معرفی بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی پرداخته‌ام و هدفم این است که شما را با این سایت ها به طور کامل آشنا کنم تا با ساز و کار و همچینن چگونگی درآمد از این سایت‌ها آشنا شوید و در نهایت سایتی را که برای شما مناسب تر است را انتخاب کنید.

 

معرفی بهترین سایت‌های کسب درآمد اینترنتی در ایران

 

۱- کسب درآمد از سایت دیجی کالا

دیجی کالا یکی از بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی در ایران است، شاید باور نکنید اما خیلی ها در همین ایران در حال کسب درآمد از دیجی کالا هستند و درآمدهای میلیونی و برخی هم درآمدهای میلیاردی دارند و این به واسطه فرصتی است که سایت دیجی کالا برای آنها ایجاد کرده است.

 

شما به دو طریق می‌توانید از دیجی کالا درآمد داشته باشید، در مدل اول شما تبدیل به یک فروشنده در دیجی کالا می‌شوید و کالاهای خود را در دیجی کالا به فروش می‌رسانید، مسلما همه فروشندگان درآمدهای میلیاردی ندارند، اما متوسط فروش ماهانه فروشندگان در دیجی کالا عدد قابل قبولی است، انقدری که ارزش همکاری را دارد، برای فروشندگی در دیجی کالا روی لینک زیر کلیک کنید.

 

در مدل دوم، آنهایی که محصولی برای فروش در دیجی کالا ندارند، تبدیل به همکار فروش می شوند، یعنی با دیجی کالا همکاری در فروش انجام می‌دهند، در این شیوه شما باید به سمت دیجی کالا ترافیک طبیعی ارسال کنید و از این ترافیک ارسالی هرچقدر خرید ایجاد شود به شما پورسانت تعلق می‌گیرد، برای آشنایی بیشتر با کسب درآمد از همکاری در فروش دیجی کالا مقاله زیر را مطالعه کنید. 

کسب درآمد از همکاری در فروش دیجی کالا برای آنهایی که کالایی برای فروش ندارند بسیار مناسب است، در واقع در روش همکاری در فروش شما فقط محصولات دیگران را تبلیغ می‌کنید و از هر فروش پورسانت دریافت می‌کنید، دیگر نگران تامین محصول، قرار دادن محصول در فروشگاه، ارسال محصول و پشتیبانی پس از فروش نیستید، این بزرگترین مزیت همکاری در فروش است.

کافیست یک سایت، یک صفحه اینستاگرام، یک کانال تلگرام یا هر رسانه دیگری ایجاد کنید، افرادی را به رسانه خود جذب کنید و محصولات مورد نظر را تبلیغ کنید تا در این میان برخی محصول را خریداری کنند و پورسانت به شما تعلق بگیرد.

در حال حاضر سایت‌های خیلی زیادی با دیجی کالا همکاری در فروش می‌کنند و  درآمدهای آنها بین ۵ الی ۵۰ میلیون تومان است، در واقع حداقل درآمد شما از این سیستم می‌تواند ۵میلیون تومان در ماه باشد اما اگر کمی بهتر عمل کنید ۱۰ میلیون در ماه و بیشتر از آن کاملا قابل دستیابی است.

 

۲- کسب درامد از سایت یوتوب

یوتوب که البته به اشتباه یوتیوب تلفظ می‌شود، یک سایت جهانی اشتراک ویدیو است که متعلق به گوگل می‌باشد و بعد از گوگل دومین سایت پربازدید جهان است، در واقع سایت آپارات یک نسخه ایرانی شده از سایت یوتوب است.

خب شیوه کسب درآمد از سایت یوتوب چگونه است؟

شما باید محتوای ویدیویی غیر کپی تهیه کنید و در این سایت منتشر کنید، در میان ویدیوهای شما تبلیغاتی نمایش داده می شود که برای یوتوب درآمدزایی می‌کند، یوتوب برای شما به عنوان تهیه کننده این ویدیو، سهمی در نظر می‌گیرد و به این ترتیب هرچه ویدیوی شما دیده می‌شود، برای شما درآمد دلاری ایجاد می‌کند.

البته دقت داشته باشید که اصلا به این شکل نیست که شما با گذاشتن اولین ویدیو به درآمد برسید، دقیقا مانند سئوی سایت است که باید کمی صبور باشد و به طور منظم محتوا تولید کنید.

اگر به خوبی در یوتوب فعالیت کنید، حداقل درآمد شما می‌تواند چیزی حدود ۵۰۰ دلار باشد، که این عدد یک درآمد خیلی کم برای یک یوتوبر محسوب می‌شود، اما تعداد افرادی که درآمدهای بالای ۱۰۰۰ دلار و بعضا بالای ۵۰۰۰ هزار دلار دارند کم نیست.

در مورد کسب درآمد از یوتوب باید دقت داشته باشید که موضوع شما طرفدار داشته باشید، هرچند که در یک سال اخیر ایرانیان خیلی زیادی به یوتوب پیوسته اند و تعداد ایرانی های فعال در یوتوب رو به افزایش است، اما همچنان در همه موضوعات نمی توان بازدید زیادی دریافت کرد.

اگر به دنبال کسب درآمد از یوتوب هستید، من سایت ارزیشو را به شما توصیه می‌کنم.

 

۳- کسب درآمد از سایت پونیشا

یکی از بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی پونیشاست، اگر در زمینه‌ای مهارتی دارید، سایت پونیشا می‌تواند محل مناسبی برای کسب درآمد اینترنتی باشد، در این سایت کارفرمایان مختلف در زمینه‌های مختلف حضور دارند و پروژه‌هایی را با مبلغ مشخصی ایجاد می‌کنند.

افرادی دیگری هم به عنوان پیمانکار یا متخصص در این سایت عضو هستند و برای پروژه‌هایی که در حیطه مهارتی آنها هستند پیشنهاد ارسال می‌کنند و در نهایت کارفرما با مقایسه افراد و قیمت‌ها یکی را برای انجام پروژه انتخاب می‌کند.

در زمینه‌های مختلفی مانند طراحی لوگو و کارهای گرافیکی، برنامه نویسی، تولید محتوا متنی و ویدیویی، ترجمه، ساخت وبسایت و…. در این سایت پروژه ایجاد می‌شود و متخصصین این حوزه‌ها در حال کسب درآمد از این سایت هستند.

 

 

۴- کسب درآمد از سایت انجام میدم

سایت انجام میدم چیزی شبیه سایت پونیشا می‌باشد، در واقع در این سایت هم افرادی درخواست انجام کاری را دارند و متخصصین هم برای انجام آن کار اعلام آمادگی می‌کنند، اما ساز و کار سایت انجام میدم کمی متفاوت از سایت پونیشا می‌باشد.

در سایت پونیشا ابتدا کارفرما پروژه‌ای را تعریف می‌کند و متخصصین برای انجام آن پیشنهاد ارسال می‌کنند، اما در سایت انجام میدم عمدتا این متخصصین هستند که یک “کاره” ایجاد می‌کنند و در آن توضیح می‌دهند که چه کاری می‌توانند انجام دهند و حالا کارفرماها یک شخص و خدماتش را انتخاب می‌کنند.

هرچند که در انجام میدم همانند سایت پونیشا بعضا کارفرماها کاری ر اکه مایل هستند شخصی برایشان انجام دهد را به صورت پروژه ایجاد می‌کنند، اما ساز و کار اصلی سایت به این شکل است که متخصصین خودشان و خدماتشان را به همراه قیمت معرفی می‌کنند.

 

 

۵- کسب درآمد از سایت ژاکت

سایت ژاکت بیشتر از ۵ سال است که فعالیت دارد و زمینه فعالیت آن وردپرس است، در واقع توسعه دهندگان قالب‌ها و افزونه‌های وردپرسی در این سایت محصولاتشان را به فروش می‌گذارند و از طرف دیگر آنهایی که به دنبال قالب و افزونه هستند از این سایت خریداری می‌کنند.

در واقع ژاکت یک مارکت ایرانی محصولات وردپرسی است، از یک سو آنهایی که سایت وردپرسی دارند، امکانات مختلف مانند قالب‌ها و افزونه‌های مورد نیازشان را از این سایت خریداری می‌کنند و از طرف دیگر آنهایی که توانایی ساخت قالب و افزونه‌های وردپرسی را دارند، محصولشان را در این سایت به فروش می‌رسانند.

اگر شما جزو گروه اول هستید، یعنی برنامه نویسی می‌دانید یا توانایی ساخت قالب و افزونه را دارید، می‌توانید به عنوان توسعه دهنده در این سایت عضو شوید و با فروش محصولاتتان درآمد داشته باشید، در تصویر زیر مشاهده می‌کنید که قیمت این قالب فروشگاهی ۳۴۹ هزار تومان است و نزدیک به ۳۰۰۰ فروش داشته است.

 

۶- کسب درآمد از سایت بوتیک

سایت بوتیک یک جستجوگر لباس می‌باشد، در واقع در این سایت دو گروه از افراد حضور دارند، گروه اول افرادی هستند که دنبال خرید لباس هستند و گروه دوم فروشندگان لباس هستند.

خیلی از بوتیک داران و فروشندگان لباس وقت لازم برای راه اندازی و رشد فروشگاه اینترنتی را ندارند، بوتیک از این فرصت استفاده کرده است و یک بستر فروش را برای این گروه از فراد فراهم کرده است، بیش از ۹هزار فروشنده پوشاک در سایت بوتیک در حال فروش هستند، اگر شما هم فروشنده لباس هستید می‌توانید عضو بوتیک شوید.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: